Privatumo politika

  • Privatumo politika

    Svetainėje esančiose užsakymų bei registracijos formose lankytojų prašoma pateikti asmeninę informaciją (nurodyti vardą, savo telefono numerį, el. pašto adresą ir kt.). Šie duomenys bus naudojami siekiant susisiekti su lankytojais vykdant užsakymus, taip pat jei juos aptarnaujant įmonės darbuotojams kiltų kokių nors klausimų. Mūsų įmonė įsipareigoja nenaudoti lankytojų pateiktų elektroninio pašto adresų reklaminiams laiškams siuntinėti. Taip pat įsipareigojame neatskleisti lankytojų asmeninės informacijos trečiosioms šalims, tačiau šis įsipareigojimas negalioja LR teisės aktuose numatytais atvejais. Lankytojas gali reikalauti nutraukti jo asmens duomenų tvarkymą išsiųsdamas administratoriui žinutę adresu info@virtuvesnamai.lt

    Privatumo sąlygos

    1. Bendrosios nuostatos

    Šios privatumo sąlygos (toliau - "sąlygos") reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis Pardavėjas (toliau - "Mes") tvarko interneto parduotuvėje (toliau - e-parduotuvė) Pirkėjų (toliau - "Jūsų") asmens duomenis.
    Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.
    Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

    2. Registracijos pateikimo taisyklės

    Registracijos formoje Jūs turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, Mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.
    Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno fizinio asmens, kuris lankosi e-parduotuvėje, teisę į privatumą. Mes renkame ir panaudojame fizinio asmens duomenis (vardą, pavardę, gimimo datą, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą e-parduotuvės registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad apdoroti Jūsų prekių ar paslaugų užsakymus, išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu.
    Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

    3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

    Mes turime teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik apdorojant prekių ar paslaugų užsakymus, sprendžiant problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu.
    Mes neperduosime Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Jūsų atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatyta tvarka.

    4. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

    Jūs turite teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.
    Mes turime turėti pilną, išsamią ir atnaujintą informaciją apie Jus, kad galėtume efektyviai įvykdyti Jūsų reikalavimus.

    5. Taisyklių keitimas

    Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje.
    Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų naudojatės e-parduotuvės teikiamomis paslaugomis, Mes laikome, kad Jūs sutikote su sąlygų pakeitimu.

    6. Baigiamosios nuostatos

    Šioms Privatumo sąlygoms yra taikoma LR teisė. Visi nesutarimai, dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami LR įstatymų nustatyta tvarka.

     

    SLAPUKAI (COOKIES)

    Slapukai – mažos rinkmenos, kurios yra siunčiamos į vartotojo tinklo naršyklę, bei pirmą kartą apsilankius svetainėje patalpinamos naršančiųjų kompiuteriuose ar kituose įrenginiuose. Vėliau svetainėje slapukai naudojami, siekiant užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui, kuomet identifikuojamas vartotojo kompiuteris bei palengvinama prieiga prie tinklapio ar jame esančios informacijos, taip kuo patogiau vartotojui pritaikant svetainės turinį.

     

    SLAPUKAI NAUDOJAMI ŠIAIS TIKSLAIS:

    • Siekiant užtikrinti sklandų svetainės naudojimą, veikimą bei naršymo proceso po svetainę palengvinimą.

    • Atpažinti svetainę lankiusį vartotoją bei išsaugoti informaciją apie pirkimo metu įdėtas prekes ar paslaugas į krepšelį bei įvestus duomenis, kad sekantį kartą vartotojui perkant nebereikėtų pakartotinai įvedinėti savo duomenų iš naujo (jei perkama naudojantis tuo pačiu kompiuteriu ar kitu įrenginiu kaip ir pirmąjį kartą).

    • Vartotojo lankymosi svetainėje trukmės, dažnumo stebėjimui bei statistinės informacijos rinkimui, siekiant geriau suprasti vartotojo naršymo elgseną tinklalapyje bei tikslinės rinkodaros orientavimui.

     

    SVETAINĖJE NAUDOJAMI ŠIE SLAPUKAI:

     

    TINKLALAPIO NAUDOJAMI SLAPUKAI

    Slapuko pavadinimas

    Slapuko paskirtis

    Gyvavimo trukmė

    hl

    Skirtas vartotojo svetainės kalbos pasirinkimo išsaugojimui.

    1 metai

    PHPSESSID

    Skirtas svetainės funkcionalumo vientisumo užtrikrinimui.

    Pasibaigus naršymo sesijai

    session

    Skirtas sesijos metu suteikti galimybę vartotojui greičiau naršyti puslapyje.

    2 val nuo įdiegimo/atnaujinimo

    user_id

    Skirtas vartotojo identifikavimui.

    100 dienų

    cookieconsent_status

    Skirtas išsaugoti vartotojo sutikimą su slapukų naudojimu.

    1 metai

    attr_filter_clear_all

    Skirtas sesijos metu tinkamo prekių filtravimo veikimo užtikrinimui.

    Pasibaigus naršymo sesijai

    GOOGLE ANALYTICS SLAPUKAI

    _gat, _ga, _git

    Google Analytics slapukas, skirtas vartotojams atskirti.

    2 metai

    __utma

    Google Analytics slapukas, skirtas atskirti lankytojus ir naršymo sesijas.

    2 m. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    __utmb

    Google Analytics slapukas, skirtas naujų sesijų nustatymui.

    30 min. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    ___utmc

    Google Analytics slapukas, skirtas naujų lankytojų nustatymui

    Pasibaigus naršymo sesijai

    __utmt

    Google Analytics slapukas, suteikiantis informaciją, kaip vartotojas pasiekia puslapį.

    6 mėn. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    __utmz

    Google analytics slapukas, saugantis kintamus lankytojo duomenis.

    6 mėn. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    1P_JAR, APISID, CONSENT, HSID, NID, SAPISID, SSID, SID

    Google Analytics slapukas, skirtas sesijos įgalinimui

    2 metai

    SIDCC

    Google Analytics slapukas, skirtas naudotojų duomenų nuo neteisėtos prieigos apsaugojimui.

    2 mėn.

    GOOGLE SLAPUKAI

    AID, S, DSID, TAID

    Google slapukai, skirti reklamos tikslams.

    2 mėn.

    Slapukų (cookies) politika paskutinį kartą peržiūrėta 2018-05-21

     

    SLAPUKŲ IŠJUNGIMAS

    Vartotojas bet kada gali ištrinti arba užblokuoti dalį ar visus įrašytus slapukus savo kompiuteriuose ar kituose įrenginiuose, pakeisdamas savo naudojamos naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos apie slapukų ištrynimą ar užblokavimą galima rasti naudojamos naršyklės gamintojo svetainėje. Atkreipiame dėmesį, kad atlikus šiuos veiksmus, kai kurios svetainės funkcijos gali dalinai arba visiškai nebeveikti bei būti neprieinamos.

    Svetainėje gali būti naudojami trečiųjų šalių (partnerių, statistikos rinkimo sistemų, bendravimo sistemų ir pan.) įskiepiai, kurie taip pat naudoja slapukus savo tinkamo funkcionalumo užtikrinimui. Pabrėžiame, kad svetainės valdytojas nekontroliuoja, negali būti ir nėra atsakingas už trečiųjų šalių naudojamus slapukus, turinį bei šių tinklapių taikomą privatumo apsaugą, su kuria kiekvienu atveju rekomenduojame susipažinti individualiai.